45. Vandaag

Vandaag deed ik iets wat zo hard buiten mijn comfortzone lag dat je de comfortzone al niet meer kon zien. Met een klein hartje begon ik aan de dag en zocht ik de juiste kleren uit. Uur na uur voelde ik mijn zelfvertrouwen groeien. Ik verzamelde de juiste woorden in mijn hoofd en een beetje dapperheid in mijn hart en deed iets wat ik een jaar geleden nooit voor mogelijk had gehouden. Het voelde juist en het werkte enorm bevrijdend. Ik ben heel erg blij dat ik hier een deel van uit mag maken en ontzettend dankbaar dat ik gesteund word door zo veel lieve mensen.

Vandaag wordt mijn eerste dag van 2017.

her-time

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s