55. Aan mijn zij

Gelukkig ben ik niet alleen op zoek. Mijn allergrootste lichtje staat al meer dan 10 jaar aan mijn zij. Hij heeft maar 1 blik van mij nodig om te weten hoe het met mij gaat (soms zelfs voor ik het zelf weet) en omgekeerd heb ik maar 1 blik van hem nodig om te weten dat hij in mij en in ons gelooft.

Je laat me zijn wie ik wil zijn, laat me vliegen en dromen als het mag, maar als de chaoot in mij bovenkomt, leg jij de puzzel terug zoals het hoort. Wat het leven ons nog zal brengen, maakt mij niet uit want ik weet dat ik het aan zal kunnen omdat jij mijn anker bent. Ik geloof in ons. Ik geloof in jou. (18 mei 2012)

Omdat hij de allerliefste is. Voor altijd.

One thought on “55. Aan mijn zij

  1. Pingback: 74. Alsof-knoop | When I discover who I am, I'll be free

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s