Wie ben ik?

15697958_10210523950670307_49890518657257241_nIk ben An. Ik ben geboren in 1987. Ik hou van talen, tafelen, theater, dansen en fotografie. Ik ben mama van 2 lieve dochters en vrouw van de meest fantastische man. Klinkt geweldig, ik weet het, maar het is net ook bovenstaande vraag die me parten speelt.

Al mijn hele leven had ik het gevoel dat er een paar puzzelstukjes misten, dat er iets niet klopte en vond ik het moeilijk mijzelf te herkennen in de spiegel. Ik weet pas sinds zes jaar waar dat gevoel vandaan komt. Ik ben een donorkind.

Samen met deze blog start ik mijn zoektocht naar antwoorden én naar mezelf. Ik weet niet meer wie ik ben, wat ik nog wil, wie ik in de spiegel zie. Ergens onderweg ben ik mezelf  en de zin in/van het leven kwijtgeraakt. Ik ga dus op zoek naar het leven, meer leven, mijn leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s